Mesaj Panosu Ondeyis Radyo logo Portal
 Pano Kılavuzu  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Takvim 
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
elbistanli_18
Administrator
Administrator

blank.gif
MesajTarih: 20/2/2010, 02:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

...
Hergün güneş doğar, yeter ki açık olsun perdeler..!
...

Şebnem Ferah

Gizlielbistanli_18 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
xece

blank.gif
MesajTarih: 25/2/2010, 00:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

"İnsan kendi allahıdır"

NOT: sahibi yoksa altına imza atabilirmiyim...

Çevrimdışıxece kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
xece

blank.gif
MesajTarih: 1/3/2010, 16:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Rahimi olmayan bir tek gece yoktur. "Muzaffer ORUÇOĞLU" Baba İshak Destanı kitabından (safya 6)

spartakus
Administrator
Administrator

blank.gif
MesajTarih: 8/3/2010, 10:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Image

Çevrimdışıspartakus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
elbistanli_18
Administrator
Administrator

blank.gif
MesajTarih: 14/3/2010, 00:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

...

Beni içine çektikçe zevkten dört köşe olan paytak bacaklı bir fahişe şimdi sessizlik...
İçimden şiirler geçiyor, tutmuyorum.
Bir şairin kemikleri sızlarken, suskunluğuma gömün beni!

...

Dilek Akın

Gizlielbistanli_18 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
özgürdüşünce
Administrator
Administrator

blank.gif
MesajTarih: 18/3/2010, 12:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

“bir dönemeci geçiyor tren.
arkadaki vagonlar görünüyor
…..birer birer
………bağlı birbirine
……………..ve çok uzak.
şaşırıyor birdenbire insan
bu çok uzak ve çok arkadaki şeylere bağlı oluştan.

Gizliözgürdüşünce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
xece

blank.gif
MesajTarih: 25/3/2010, 17:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

“Aşk ve bilgi ateşin, hünerimin örsünde seviştirdim."" Muzaffer Oruçoğlu

elbistanli_18
Administrator
Administrator

blank.gif
MesajTarih: 25/3/2010, 17:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

...

Masal da bilmezsin sen, lânet oku bana bu gece! / Uyuyayım!

...

Dilek Akın

xece

blank.gif
MesajTarih: 25/3/2010, 17:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Smile gülümse, çünkü en insani eylemdir gülmek...

avesta
Radyo Yayın Grubu
Radyo Yayın Grubu

blank.gif
MesajTarih: 2/4/2010, 09:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İnsan iki şeyi saklayamaz: Sarhoş olduğunu ve aşık olduğunu. (Antiphanes)

Cinsiyet:Bay  Çevrimdışıavesta kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
xece

blank.gif
MesajTarih: 5/4/2010, 15:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

""Biz, insanların dünyavi meselelerini teolojik meseleler olarak görmüyoruz. Tersine, teolojik meseleleri dünyevi meseleler olarak görüyoruz. Tarih, şimdiye kadar hep kör inançla yorumlandı; biz, kör inançları tarihle yorumluyoruz!"" Karl Marx

elbistanli_18
Administrator
Administrator

blank.gif
MesajTarih: 12/4/2010, 18:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

...

Git, öldürdüğün çocuk yanını bul ve getir geri...
Ki beni bilirsin; hep çok sevmişimdir, cesetleri..!

...

Dilek Akın

avesta
Radyo Yayın Grubu
Radyo Yayın Grubu

blank.gif
MesajTarih: 16/4/2010, 17:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

"Metalar dünyası
büyüdükçe insanlar dünyası küçülür".
KARL MARKS

Cinsiyet:Bay  Çevrimdışıavesta kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
avesta
Radyo Yayın Grubu
Radyo Yayın Grubu

blank.gif
MesajTarih: 18/4/2010, 15:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

çıkarlar insanların yaşamını yönetir.
Hegel

elbistanli_18
Administrator
Administrator

blank.gif
MesajTarih: 19/4/2010, 01:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

"elverdi" ölüm...
şu işe bak Denizim,
gence kalem kıranın nefesi düğüm oldu bugün...

/Serhan Yalçıner/

Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz

Pano Güvenliği

26427 Saldırı girişimi engellendi.
CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey & phpBB Mod